Valiokirjat

ENSIMMÄINEN VALIOKIRJA

Vanhaa valiokirjaa voi tilata vielä! SFK:n ensimmäisessä valiokirjassa on julkaistuna kaikki suomalaisten omistuksessa olevat faaraokoira- ja ibizanpodencovaliot vuoden 2004 puoliväliin saakka. Lisäksi kirjassa kurkistetaan sekä kerhon että rotujen historiaan ja tutkitaan rekisteröintejä aina vuodesta 1972 alkaen vuoden 2004 puoliväliin.

 

Valiokirja on yli 200-sivuinen hakuteos kaikille faaraokoiran ja ibizanpodencon ystäville, kasvattajille tai roduista kiinnostuneille! 

 

Kirjaa on saatavissa ainoastaan rajoitettu määrä. 

VALIOKIRJA II

 

Suomen Faaraokoirat ja Ibizanpodencot ry:n valiokirja II sisältää kuvia ja sukutauluja Suomeen rekisteröidyistä faaraokoira- ja ibizanpodencovalioista. Kirja julkaistiin Helsingissä maailmanvoittajanäyttelyssä 8.8.2014 ja on jatkoa vuonna 2004 julkaistulle ensimmäiselle valiokirjalle sisältäen valiot 2000-luvun alkupuolelta vuoden 2013 loppuun asti. Yhdessä teokset kokoavat valiot ja Suomen rekisteröinnit vuosilta 1972-2013.

 

Valiokirja on hakuteos kaikille faaraokoirien ja ibizanpodencojen omistajille, kasvattajille ja roduista kiinnostuneille!

 

Valiokirja 15 €
Valiokirja II 20 €

Molemmat kirjat yhteishintaan 30 €

(+mahdolliset postikulut)

Tilaukset:

Salla Murto, smu(a)logstor.com