Farkkulehti

Farkkulehti on Suomen faaraokoirat ja ibizanpodencot ry:n jäsenlehti, joka ilmestyy kahdesti vuodessa: 

heinäkuun alussa (materiaalin toimitus viimeistään 1.6.) ja joulukuun alussa (materiaalin toimitus viimeistään 1.11.).

Lisäksi keväällä ilmestyy Nettifarkku (materiaalin toimitus viimeistään 31.1.)

PÄÄTOIMITTAJA  Emma Hiilesniemi
ULKOASU Emma Hiilesniemi

 

Osoitteenmuutokset jäsensihteerille sfk.jasensihteeri(a)gmail.com

 

MATERIAALIN TOIMITUS LEHTEEN

farkkulehti(a)gmail.com

 

Kaikenlainen materiaali jäsenistöltä (jutut, piirrokset, valokuvat ym.) on tervetullutta. Kaikissa artikkeleissa ja valokuvissa tulee olla omistajan julkaisuoikeus. Kaikessa materiaalissa lähettäjä on vastuussa lähettämänsä materiaalin oikeellisuudesta ja käyttöoikeudesta. Toimituksella on oikeus muokata lähetettyjä tekstejä sekä rajata valokuvia toimituksellisista syistä.

Lehteen tulevan materiaalin voi lähettää päätoimittajalle joko sähköpostilla tai perinteisen postin välityksellä. Aineiston on oltava perillä toimituksessa viimeistään ilmoitettuna aineistopäivänä, jotta se ehtii mukaan lehteen.

Tekstit ja kuvat

 

Tekstit joko tekstitiedostona (txt), rich text format-muodossa (rtf) tai Word-dokumenttina. (doc). Älä laita kuvia valmiiksi tekstin joukkoon, vaan erillisinä tiedostoina. Sähköpostitse lähetettävien kuvien tulee olla joka tiff- tai jpg - muotoisia, ja niiden koon tulisi olla vähintään 500 pix (levein reuna). Resoluutio vähintään 300 dpi.

Ohjeita jos lähetät materiaalia postitse

 

Liitä materiaalin mukaan paperimalli, millaisen haluaisit esim. kennelmainoksestasi. Kuvat voit liittää mukaan joko paperikuvina, CD:lle tai disketille tallennttuina. (kts. silloin kuvien tallennusohjeet yllä). Älä liimaa kuvia paperiin kiinni, merkitse vain niiden paikka paperimalliin. Ilmoita myös, saako kuvaa rajata tai esim. joulumainosta muokata. Tekstit ja artikkelit vastaanotetaan ainoastaan sähköisessä muodossa.

 

Valmis aineisto ( mainokset yms.)

 

Sopivat tiedostomuodot: InDesign 2.0, word, jpg- tai tiff- kuva tai PDF. Huomaa leikkausvara 3 mm, mikäli kuva tai värikenttä menee sivun reunaan. Aineisto tulee tehdä paperikokoolle B5 (leveys 17.6 cm korkeus 25,01 cm). 

 

Valio-, tuonti- ja vienti- sekä muistoilmoitukset

 

Jäsenistölle maksuttomia ovat standardipohjalla julkaistavat puolen sivun valio-, tuonti-, ja vienti-ilmoitukset, sekä vapaamuotoiset muistoilmoitukset. Mikäli ko. ilmoitus halutaan kokosivuisena, maksetaan siitä puolet koko sivun ilmoituksen hinnasta. Puolen sivun valioilmoitus julkaistaan maksuttomana kunkin koiran kohdalta seuraavista titteleistä: FIN MVA, FIN KVA-m, FIN KVA-r, KANS MVA. Muut valionarvoilmoitukset ovat hinnaston mukaiset.

 

Valioilmoituksessa on mainittava seuraavat tiedot: koiran virallinen nimi, syntymäaika, sukupuoli, kasvattaja ja omistaja sekä tiedot saaduista serteistä ja cacibeista tms. Mukaan liitetään tiedot koiran vanhemmista sekä koiran kuva. Lähetä kuva erillisenä tiedostona ja nimeä se koiran virallisella nimellä. Tallenna valioilmoitus koirasi virallisella nimellä ja lähetä valmis ilmoitus kuvatiedoston kanssa päätoimittajalle. Ilmoitathan onko kyseessä kokosivun ilmoitus vai puoli sivua.

Ilmoitushinnat

IBAN FI66 5461 0720 0170 53  Viite 2008

Jäsenhinnat

                         Koko sivu 25€

                         Puoli sivua 15€

                         Aukeama 40€

Ei Jäsenet

                         Koko sivu 50€

                         Puoli sivua 30€

                         Aukeama 80€