top of page
Suomen Faaraokoirat & Ibizanpodencot ry

Farkkulehti

Farkkulehti on Suomen faaraokoirat ja ibizanpodencot ry:n jäsenlehti, joka ilmestyy kolmesti vuodessa. Kaksi lehdistä julkaistaan verkkolehtenä, joululehti paperisena. 

              

                   Ilmestymisaika                                                 Materiaalin toimitus

                   maalis-huhtikuu                                              15.2 mennessä

                   heinä- elokuu                                                   15.6 mennessä

                   joulukuu                                                            15.11 mennessä

PÄÄTOIMITTAJA  Tiina Nikkanen
ULKOASU Tiina & Henri Nikkanen, Siiri Intonen

 

Osoitteenmuutokset jäsensihteerille sfk.jasensihteeri(a)gmail.com

 

MATERIAALIN TOIMITUS LEHTEEN

farkkulehti(a)gmail.com

 

Kaikenlainen materiaali jäsenistöltä (jutut, piirrokset, valokuvat ym.) on tervetullutta. Kaikissa artikkeleissa ja valokuvissa tulee olla omistajan julkaisuoikeus. Kaikessa materiaalissa lähettäjä on vastuussa lähettämänsä materiaalin oikeellisuudesta ja käyttöoikeudesta. Toimituksella on oikeus muokata lähetettyjä tekstejä sekä rajata valokuvia toimituksellisista syistä.

Lehteen tulevan materiaalin voi lähettää päätoimittajalle sähköpostitse farkkulehti(a)gmail.com Aineiston on oltava perillä toimituksessa viimeistään ilmoitettuna materiaalin jättöpäivänä, jotta se ehtii mukaan lehteen. Myöhästynyt aineisto julkaistaan seuraavassa lehdessä.

Artikkelit ja kuvat

 

Tekstit mieluiten sähköpostiin liitettynä word-dokumenttina (.doc /.docx) ilman muotoiluja ja tavuttamista. Älä laita kuvia valmiiksi tekstin joukkoon, vaan liitä ne sähköpostiin erillisinä tiedostoina. Kuvien tulee olla joko tiff- tai jpg-muotoisia, kooltaan mielellään vähintään 500pix (levein reuna) ja resoluutioltaan 300 dpi.

 

Valmis aineisto ( mainokset yms.)

 

Aineisto tulee tehdä paperikokoolle B5 (leveys 17.6 cm korkeus 25,01 cm). Mainokset mieluiten pdf-tiedostoina tai korkealaatuisena jpg-kuvana. Huomaa leikkausvara 3mm mikäli kuva tai värikenttä menee sivun reunaan.

 

Valio-, tuonti- ja vienti- sekä muistoilmoitukset

 

Jäsenistölle maksuttomia ovat standardipohjalla julkaistavat puolen sivun valio-, tuonti-, ja vienti-ilmoitukset, sekä vapaamuotoiset muistoilmoitukset. Mikäli ko. ilmoitus halutaan kokosivuisena, makse-taan siitä puolet koko sivun ilmoituksen hinnasta. Puolen sivun valioilmoitus julkaistaan maksuttomana kunkin koiran kohdalta seuraavista titteleistä: FIN MVA, FIN KVA-m, FIN KVA-r, KANS MVA. Muut valionarvoilmoitukset ovat hinnaston mukaiset.

 

Valioilmoituksessa on mainittava seuraavat tiedot: koiran virallinen nimi, syntymäaika, sukupuoli, kasvat-taja ja omistaja sekä tiedot saaduista serteistä ja cacibeista tms. Mukaan liitetään tiedot koiran vanhemmista sekä koiran kuva. Lähetä kuva erillisenä tiedostona ja nimeä se koiran virallisella nimellä. Tallenna valioilmoitus koirasi virallisella nimellä ja lähetä valmis ilmoitus kuvatiedoston kanssa päätoimittajalle. Ilmoitathan onko kyseessä kokosivun ilmoitus vai puoli sivua.

Ilmoitushinnat

IBAN FI66 5461 0720 0170 53  Viite 2008

Jäsenhinnat

Koko sivu 25€

Puoli sivua 15€

Aukeama 40€

Ei Jäsenet

 Koko sivu 50€

 Puoli sivua 30€

  Aukeama 80€

bottom of page