top of page
Suomen Faaraokoirat & Ibizanpodencot ry

Liity jäseneksi

Jäseneksi hakeminen

 

Täytä tietosi, ja mahdollisten perheenjäsenten tiedot, alla olevaan jäsenhakemukseen ja lähetä se meille. Kasvattijäsenhakemus on kasvattajan täytettävä manuaalisesti ja lähetettävä jäsensihteerille sfk.jasensihteeri(a)gmail.com joko sähköpostin liitetiedostona tai kopioimalla lomakkeen tiedot suoraan sähköpostiin. Voit myös lähettää tulostetun hakemuksen postitse osoitteeseen

 

Jarmo Vuorinen

Sirppikuja 4

21450 Tarvasjoki

 

Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, jäsensihteeri lähettää tiedot jäsenmaksun suorittamista varten. Muista, että jäsenhakemuksessa tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia! Koska sääntöjemme mukaan yhdistyksen vuosikokouksissa voi äänestää valtakirjoilla on jäsenrekisterissä oltava myös syntymäaika, jotta voidaan tarkistaa valtakirjan antajan täysi-ikäisyys (15 vuotta täyttänyt saa äänestää SFK:n vuosikokouksessa). Muita pakollisia tietoja tarvitaan esimerkiksi jäsentiedotteiden ja jäsenlehtien sekä kokouskutsujen postitusta varten. Valitettavasti hallitus ei voi hyväksyä uutta jäsentä, ellei kaikkia pyydettyjä henkilötietoja toimiteta jäsensihteerille!

 

Jäsenrekisteriä hoidettaessa otetaan huomioon sekä Suomen faaraokoirat ja ibizanpodencot ry:n säännöt että yhdistyslaki. Jäsentietoja ei luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle.

SFK:N JÄSENMAKSUT

SFK:n jäsenmaksuun kuuluu mm. kaksi farkkulehteä vuodessa sekä muita jäsenetuja. Jäsenmaksuvuosi on kalenterivuosi. Mikäli jäsenmaksun maksaa esimerkiksi syksyllä, lähetämme uudelle jäsenelle kuluvan vuoden lehdet mikäli niitä on vielä jäljellä.

 

SFK:n varsinainen jäsen 30€

Jäsenmaksu, jonka yhdistyksemme pääjäsenet maksavat. Pääjäsenet ovat automaattisesti myös Suomen Vinttikoiraliitto ry:n (SVKL) jäseniä, ja vinttikoiraliitolle ei siis makseta itse jäsenmaksua (Vinttikoira-lehti pitää kuitenkin tilata erikseen!).

 

Perhejäsen (maksuton)

Jäsen, joka asuu vakituisesti samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa. Perhejäsenelle ei lähetetä erikseen yhdistyksen julkaisuja.

 

Kasvattijäsen 15€

SFK:n jäsenkasvattajat voivat halutessaan maksaa ensimmäisen vuoden jäsenmaksun pennunostajan puolesta, kun hän liittyy ensimmäistä kertaa yhdistykseen. Kasvattijäsenmaksu on puolet varsinaisen jäsenen hinnasta. Ensimmäisen vuoden jälkeen jäsenyys jatkuu varsinaisena (tai perhe-) jäsenenä, jolloin jäsenmaksuvelvollisuus siirtyy kasvattijäsenelle.

 

Jäsenmaksuun lisätään toimisto- ja käsittelykulumaksu 3€ mikäli jäsenmaksusta joudutaan lähettämään muistutuslasku.

 

Mikäli jäseneksi liittyy kesken kalenterivuoden, voi kuluvana vuonna jo ilmestyneet Farkkulehdet saada maksamalla jäsenmaksun yhteydessä 5€ toimitus-ja käsittelykulut.

Jäsenhakemus

Kiitos hakemuksestasi!

bottom of page